Met aandacht voor duurzaamheid, een win-win.

Het theme: Voor een website maak ik altijd gebruik van ‘childthemes’. Dat betekent dat dit theme het per definitie altijd blijft doen. Gebruik je een ‘gewoon’ theme, dan zit daar een eindigheid aan qua versie. Je kunt een childtheme gerust weer eens opfrissen, maar je data (je pagina’s en berichten) hoef je dan niet opnieuw over te zetten. Het childtheme kun je zien als de grafische ‘jas’, de buitenste schil van je site en data. Kun je je je hier niet direct iets bij voorstellen, dan leg ik het graag verder aan je uit.

CO2: Bezoekers van websites vragen gegevens op die ergens bij een datacenter staan opgeslagen. Dit dataverkeer vraagt stroom en ruimte. Als iedereen zijn website wat meer verduurzaamt, kunnen we samen meer doen. Wat hierbij helpt: Groene hosting, functionele vormgeving, strakke codering, goede navigatie, de lettertypes en hoe snel je pagina’s laden. Je kunt je website ook CO2-neutraal maken, door (mij) bijvoorbeeld een aantal bomen te laten planten.  Een gemiddelde website staat gelijk aan 3 bomen en 15 euro. Dit bedrag zie je daarom terug in mijn offerte.

Webhosting, beveiliging en onderhoud

Ook dit regel ik graag voor je. Van het onderbrengen van je (groene) webhosting, het vastleggen van je domeinnaam tot het regelmatig wijzigen van je teksten en afbeeldingen. Ook de beveiliging van je site en het technisch onderhoud kun je aan mij uitbesteden.

Ik ben sponsor van HelemaalGroen

Zwerfvuil rapen. Je doet het alleen maar toch samen. Met de gratis app van HelemaalGroen.

Deze gratis zwerfvuil app maakt op een kaart direct zichtbaar waar jij zwerfvuil hebt geraapt. En dat motiveert andere deelnemers in jouw gebied, zij zien direct waar weer actie nodig is!
Op naar de 14.000 deelnemers! Begonnen met zeven deelnemers in een klein dorp in de Achterhoek, groeide het aantal deelnemers al snel, met nu al ruim 13.000 in heel Nederland. Ga ook zwerfvuil rapen

Alleen pagina 1 van Google telt!

google-ranking-seo-specialist-berkelland

Met aandacht voor onze omgeving.

trees-for-all-duurzame-websites

Benieuwd naar de mogelijkheden?