WordPress websites die bovenaan in Google komen

Ik maak websites in WordPress  die passen bij je gewenste uitstraling en doelgroep. Want je wil dat bezoekers van je website ook ‘kopers’ worden. De websites worden geoptimaliseerd voor mobiel en tablet en krijgen een ‘slotje’ oftewel een veilige https-verbinding.

Ik lever websites inclusief een optimale vindbaarheid. Met een extra investering lever ik hiervoor meer, en lukt het me doorgaans om op pagina 1 van Google te komen. Desgewenst redigeer ik ook teksten hiervoor. Ik geef je vooraf een inschatting van de haalbaarheid.

WordPress websites kenmerken zich door hun gebruiksvriendelijkheid, om zelf teksten en afbeeldingen makkelijk te kunnen wijzigen. Maar ook dat kun je aan mij uitbesteden.

Met aandacht voor duurzaamheid, een win-win.

Het theme: Ik maak altijd gebruik van ‘childthemes’. Dat betekent dat het theme het per definitie altijd blijft doen. Gebruik je een ‘gewoon’ theme, dan zit daar een eindigheid aan qua versie. Je kunt een childtheme gerust weer eens opfrissen, maar je data (je pagina’s en berichten) hoef je dan niet opnieuw over te zetten. Het childtheme kun je zien als de grafische ‘jas’, de buitenste schil van je site en data.

CO2: Bezoekers van websites vragen gegevens op die ergens bij een datacenter staan opgeslagen. Dit dataverkeer vraagt stroom en ruimte. Als iedereen zijn website wat meer verduurzaamt, kunnen we samen meer doen. Wat hierbij helpt: Groene hosting, functionele vormgeving, strakke codering, goede navigatie, de lettertypes en hoe snel je pagina’s laden. Je kunt je website ook CO2-neutraal maken, door (mij) bijvoorbeeld een aantal bomen te laten planten.  Een gemiddelde website staat gelijk aan 3 bomen en 15 euro. Dit bedrag zie je daarom terug in mijn offerte.

Webhosting, beveiliging en onderhoud

Ook dit regel ik graag voor je. Van het onderbrengen van je (groene) webhosting, het vastleggen van je domeinnaam tot het regelmatig wijzigen van je teksten en afbeeldingen. Ook de beveiliging van je site en het technisch onderhoud kun je aan mij uitbesteden.

Voorbeelden van eerder werk

Sinds 2008 heb ik veel websites gemaakt. Hieronder een aantal recente voorbeelden. Ik hoor graag wat ik voor jou kan doen!

Alleen pagina 1 van Google telt!

google-ranking-seo-specialist-berkelland

Met aandacht voor onze omgeving.

trees-for-all-duurzame-websites

Benieuwd naar de mogelijkheden?