WordPress websites die bovenaan in Google komen

Ik maak websites in WordPress  die passen bij je gewenste uitstraling en doelgroep. Want je wil dat bezoekers van je website ook ‘kopers’ worden. De websites worden geoptimaliseerd voor mobiel en tablet en krijgen een ‘slotje’ oftewel een veilige https-verbinding.

Ik lever websites inclusief een optimale vindbaarheid. Met een extra investering lever ik hiervoor meer, en lukt het me doorgaans om op pagina 1 van Google te komen. Desgewenst redigeer ik ook teksten hiervoor. Ik geef je vooraf een inschatting van de haalbaarheid.

WordPress websites kenmerken zich door hun gebruiksvriendelijkheid, om zelf teksten en afbeeldingen makkelijk te kunnen wijzigen. Maar ook dat kun je aan mij uitbesteden.

Webhosting, beveiliging en onderhoud

Ook dit regel ik graag voor je. Van het onderbrengen van je (groene) webhosting, het vastleggen van je domeinnaam tot het regelmatig wijzigen van je teksten en afbeeldingen. Ook de beveiliging van je site en het technisch onderhoud kun je aan mij uitbesteden.

Voorbeelden van eerder werk

Sinds 2008 heb ik veel websites gemaakt. Hieronder een aantal recente voorbeelden. Ik hoor graag wat ik voor jou kan doen!

Alleen pagina 1 van Google telt!

google-ranking-seo-specialist-berkelland

Met aandacht voor onze omgeving.

trees-for-all-duurzame-websites

Benieuwd naar de mogelijkheden?