Natuurlijk wil je – goed – gevonden worden!

Het is inmiddels mijn specialiteit om klanten (zonder adverteren) op pagina 1 van Google te krijgen: Een samenspel van  goede instellingen ‘aan de achterkant’, teksten en image optimalisatie. Maar daarbij houdt het niet op.

Al zo’n 20 jaar volg ik de steeds veranderende do’s en don’ts om hoog in Google te komen, en met succes. Ook (grotere) internetbureau’s en collega-webbouwers weten me hiervoor te vinden.

Wat heb je aan een website die niet wordt gevonden?

Je investering betaalt zich meteen uit: alleen pagina 1 van Google telt!

Een aantal voorbeelden:

Wat zijn jouw kansen om op pagina 1 van Google te komen?

Het is niet altijd nodig om elke pagina te optimaliseren, dat kunnen ook (alleen) je belangrijkste pagina’s zijn. Ik laat je graag weten wat je kansen zijn om hoger in Google te komen. Neem daarvoor contact met mij op, dan bekijk ik je website en geef ik je – uiteraard kosteloos – mijn reële inschatting hiervoor.

Alleen pagina 1 van Google telt!