Ik maak effectieve websites die hoog in Google komen, doorgaans op pagina 1.

Waarom voor mij kiezen?

  • Vaak is het laten maken van een nieuwe website aanleiding om het aanbod weer eens goed te bekijken. Met mijn achtergrond in marketing en communicatie help ik hier graag bij.
  • Voor een website is het belangrijk dat je bezoeker op de juiste manier wordt aangesproken, dat Google de site hoog waardeert en dat alles visueel – ook voor mobiel – goed oogt en werkt.
  • Ik vind het belangrijk dat we zoveel mogelijk doen om ook websites en dataverkeer waar mogelijk ‘groen’ en duurzaam te maken.
  • Heb ik voor de uitvoering zelf een specialist nodig, dan kan ik putten uit een groot en hecht netwerk van webbouwers, fotografen en grafisch vormgevers.

Websites en (online) marketing

Sinds 2000 maak ik websites, sinds 2008 doe ik dat als zelfstandig ondernemer. Ik ben daarbij gespecialiseerd in een optimale vindbaarheid in Google. Daar hoort ook een snelle laadtijd bij van de website.

WordPress websites die hoog in Google scoren, meestal op pagina 1, daar ga ik voor. WordPress websites hebben als voordeel dat je die zelf eenvoudig kunt bijwerken met berichten, foto’s of afbeeldingen. Wil je toch liever dat ik dat voor je doe, dan kan dat ook.

Met mijn achtergrond en senior functies in (online) marketing- en communicatie, denk ik ook graag verder met je mee.

Duurzaam

De sites die ik oplever, zijn gemaakt met state-of-the-art themes en daardoor duurzaam. Daar kun je dus een flinke tijd mee vooruit. Ik vertel daar graag meer over. Ook als je meer wilt weten over ‘groene hosting’.

Samen kun je meer

Dit is een gevleugelde uitspraak in dit deel van de Achterhoek, waar ik nu alweer 6 jaar woon, en wat ik volledig kan onderschrijven. Ik maak al ruim 20 jaar deel uit van een waardevol en fijn netwerk van websitebouwers, ontwerpers, en andere specialisten. Zo nodig werk ik daarom snel samen met collega’s als er meer maatwerk of expertise op een bepaald vlak nodig is. Met dit netwerk organiseren wij regelmatig bijeenkomsten om kennis uit te wisselen. Zo blijven wij leren van elkaar en blijven we samen op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen: Over leeromgevingen, online betalingen, AI, webshops, beveiliging, SEO, en meer.

Google specialisatie

Websites bovenaan in Google krijgen is door de jaren heen mijn specialisatie geworden. Hier schakelen ook andere webbouwers en bureau’s mij voor in.

Locatie en (online) afspreken

In 2017 verruilde ik Amsterdam voor de mooie Achterhoek. Sindsdien geniet ik enorm van het buitenleven, onze alpaca’s in de wei en de yurt als b&b op ons erf. Mijn klanten wonen nog altijd ‘overal’. In de buurt is een afspraak snel gemaakt, maar ook dat gaat nu vaker online, via Zoom, Teams of WhatsApp. Online kunnen we ook bestanden makkelijker delen en kun je de website-in-wording op jouw scherm zien om deze verder te bespreken. Ook hier loods ik je graag doorheen.

Weten wat ik voor je kan doen?

Neem contact op voor meer informatie en om de mogelijkheden te bespreken.

WordPress-SEO-specialist-Marian-de-Jong

Ik hoor graag wat ik voor je kan doen.
Neem daarvoor contact met mij op.