Ik maak WordPress websites die hoog in Google komen, doorgaans op pagina 1.

Vaak is het maken van een website aanleiding om het aanbod weer eens goed te bekijken. Met mijn achtergrond in marketing en communicatie help ik hier graag bij.

Het begon al vroeg. Mijn vader had in Leeuwarden een zaak in herenmode, die eerder door mijn opa was opgericht. Mijn opa hield in 1910 al kaartjes bij van klanten, met hun voorkeuren en maten. En in de jaren ’50 liet hij jongens met bakfietsen al het nieuwe aanbod aan huis zien.

Zodra ik kon lezen, verslond ik de tv-gids én de Adformatie, een blad voor marketing. Omdat die altijd wel ergens in de woonkamer lagen.

Mijn moeder was onderwijzeres op onze lagere school, en had toen al speciale aandacht voor kinderen die dit nodig hadden. Ook dat was iets met doelgroepen en maatwerk.

Marketing achtergrond

Na diverse banen als voorlichter, systeembeheerder en projectmanager, bleef de marketing trekken. Ik werkte als database marketing manager bij de Postcode Loterij en het Amsterdams Uit Buro. Daarna als (senior) marketing manager met een specialisatie in online. Zo was ik bij ING Bank/Postbank verantwoordelijk voor de online marketing voor het MKB segment, inclusief ZZP’ers, verenigingen en stichtingen.

Van internet werd en word ik heel blij

Hoe op internet beeld en tekst elkaar kunnen versterken en iets duidelijk kunnen maken, dat boeide me direct. Door mijn werk was ik rond 2000 al online en maakte ik zelf al snel mijn eerste websites. Met wat technische aanleg, studies en werkervaring in voorlichtingskunde en marketing, en met een voorliefde voor fotografie, viel met internet alles op zijn plek. Het is de beste uitvinding om een boodschap over te brengen en om jezelf te verkopen. En ik volg graag de laatste ontwikkelingen.

Online marketing advies, WordPress, leeromgevingen, foto’s

In 2008 startte ik voor mezelf, met online marketing advies aan vooral ondernemers, het maken van WordPress websites en nu ook online leeromgevingen.

Wil je advies voor foto’s op je site, stockfoto’s of foto’s door mij laten maken? Ook dat kan.

Google specialisatie

Websites bovenaan in Google krijgen is door de jaren heen mijn specialiteit geworden, en waar ook andere webbouwers en bureau’s mij voor weten in te schakelen.

In 2017 verruilde ik Amsterdam voor de mooie Achterhoek, geniet ik van het buitenleven, de alpaca’s in de wei en de yurt als b&b op ons erf.

Mijn klanten wonen nog altijd ‘overal’ en met internet kan dat, zeker nu. Met veel klanten had ik al vooral online contact, en dat werkt heel goed. Van mail tot online vergaderen of overleggen. Of even bellen. En als het kan, kunnen we ook weer afspreken. Neem hiervoor contact met mij op.

Marian-de-Jong-Websites-Fotografie

Ik hoor graag wat ik voor je kan doen.
Neem daarvoor contact met mij op.