Ik maak effectieve websites die hoog in Google komen, doorgaans op pagina 1.

Mijn missie is (zelfstandig) ondernemers helpen online succesvol te zijn om zo meer klanten te werven.

Mijn naam is Marian de Jong. Ik maak met mijn bedrijf Piri Piri LekkerScherp.Online responsive websites met een hoge vindbaarheid in Google, wat ook mijn specialisatie is. Daarbij geef ik marketing- en communicatieadvies aan ondernemers, meestal ZZP’ers en winkeliers.

Ik heb een achtergrond als marketing specialist in de financiële sector (o.a. ING) waar het MKB en ‘online’ mijn verantwoordelijkheid was, inclusief stichtingen en verenigingen.

Als (klein)kind van een opa en vader die in de herenmode hun tijd in marketing al ver vooruit waren, heb ik het ook wel met de paplepel meegekregen.

Ik had het geluk om al vanaf het begin te kunnen leren van internet en hoe ook SEO werkt. En nu pas ik uiteraard de enorme mogelijkheden toe die AI biedt, voor SEO, teksten en beeldbewerking.

Websites en (online) marketing

Sinds 2000 maak ik websites, sinds 2008 doe ik dat als zelfstandig ondernemer. Ik ben daarbij gespecialiseerd in een optimale vindbaarheid in Google. Daar hoort ook een snelle laadtijd bij van de website.

WordPress websites die hoog in Google scoren, meestal op pagina 1, daar ga ik voor. WordPress websites hebben als voordeel dat je die zelf eenvoudig kunt bijwerken met berichten, foto’s of afbeeldingen. Wil je toch liever dat ik dat voor je doe, dan kan dat ook.

Met mijn achtergrond en senior functies in (online) marketing- en communicatie, denk ik ook graag verder met je mee.

Duurzaam

De sites die ik oplever, zijn gemaakt met state-of-the-art themes en daardoor duurzaam. Daar kun je dus een flinke tijd mee vooruit. Ik vertel daar graag meer over. Ook als je meer wilt weten over ‘groene hosting’.

Samen kun je meer

Dit is een gevleugelde uitspraak in dit deel van de Achterhoek, waar ik nu alweer ruim 7 jaar woon, en wat ik volledig kan onderschrijven. Ik maak al ruim 20 jaar deel uit van een waardevol en fijn netwerk van websitebouwers, ontwerpers, en andere specialisten. Zo nodig werk ik daarom snel samen met collega’s als er meer maatwerk of expertise op een bepaald vlak nodig is. Met dit netwerk organiseren wij regelmatig bijeenkomsten om kennis uit te wisselen. Zo blijven wij leren van elkaar en blijven we samen op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen: Over leeromgevingen, online betalingen, AI, webshops, beveiliging, SEO, en meer.

Google specialisatie

Websites bovenaan in Google krijgen is door de jaren heen mijn specialisatie geworden. Hier schakelen ook andere webbouwers en bureau’s mij voor in.

Locatie en (online) afspreken

In de buurt is een afspraak snel gemaakt, maar een afspraak kan nu ook vaker online, via Zoom, Teams of WhatsApp. Online kunnen we ook bestanden makkelijker delen en kun je de website-in-wording op jouw scherm zien om deze verder te bespreken. Ook hier loods ik je graag doorheen.

Weten wat ik voor je kan doen?

Neem contact op voor meer informatie en om de mogelijkheden te bespreken.

WordPress-SEO-specialist-Marian-de-Jong

Ik hoor graag wat ik voor je kan doen. Neem daarvoor contact met mij op.

In 2017 verruilde ik Amsterdam voor de mooie Achterhoek. Sindsdien geniet ik enorm van het buitenleven, onze alpaca’s in de wei en de yurt als b&b op ons erf. Mijn klanten wonen nog altijd ‘overal’.