Ik maak effectieve websites die hoog in Google komen, doorgaans op pagina 1.

Waarom voor mij kiezen?

  • Vaak is het laten maken van een nieuwe website aanleiding om het aanbod weer eens goed te bekijken. Met mijn achtergrond in marketing en communicatie help ik hier graag bij.
  • Voor een website is het belangrijk dat je bezoeker op de juiste manier wordt aangesproken, dat Google de site hoog waardeert en dat alles visueel goed oogt en werkt. Ik weet hier inmiddels ‘alles van’.
  • Heb ik voor de uitvoering zelf een specialist nodig, dan kan ik putten uit een groot en hecht netwerk van webbouwers, fotografen en grafisch vormgevers.

Mijn roots

Ik kreeg de marketing met de paplepel ingegoten. Mijn vader had in Leeuwarden een zaak in herenmode, die eerder door mijn opa was opgericht. Mijn opa hield in 1910 al kaartjes bij van klanten, met hun voorkeuren en maten. Jongens gingen met bakfietsen bij de klanten langs om de nieuwe voorraad aan huis te laten zien.

Mijn moeder was onderwijzeres op de lagere school, met speciale aandacht voor kinderen die dit nodig hadden. Ook dat had te maken met doelgroepen en maatwerk.

(Online) marketing

Na werk als voorlichter, systeembeheerder en projectmanager, bleef de marketing trekken. Ik werkte als database marketing manager bij de Postcode Loterij en het Amsterdams Uit Buro. Daarna als (senior) marketing manager met een specialisatie in online, o.a bij startups. Bij ING was ik verantwoordelijk voor de online marketing voor ondernemers en hoe zij op internet hun zaken konden regelen.

In 2008 startte ik voor mezelf, eerst als interim manager in marketing en communicatie, daarna al snel met het maken van websites. Van het maken van sites, het contact en meedenken met ondernemers werd ik toch het meest blij.

Internet: beeld, tekst én techniek

Door mijn werk was ik rond 2000 al online en maakte ik zelf mijn eerste websites. Omdat ik dat leuk vond. Naast technische aanleg ben ik ook vooral visueel ingesteld en schrijf ik ‘makkelijk’. Met internet kwam voor mij daarom alles bij elkaar. Het is de beste uitvinding om een boodschap of dienst over te brengen.

Wil je advies voor foto’s op je site, stockfoto’s of foto’s door mij laten maken? Of wil je je teksten (voor Google) laten redigeren? Ook dat kan.

Google specialisatie

Websites bovenaan in Google krijgen is door de jaren heen mijn specialiteit geworden, er mag ook iets te winnen zijn! Hier weten ook andere webbouwers en bureau’s mij (standaard) voor in te schakelen.

Locatie

In 2017 verruilde ik Amsterdam voor de mooie Achterhoek. Sindsdien geniet ik enorm van het buitenleven, onze alpaca’s in de wei en de yurt als b&b op ons erf.

Mijn klanten wonen nog altijd ‘overal’ en met internet kan dat, zeker nu.

Weten wat ik voor je kan doen?

Ik ga hierover graag in gesprek. Neem hiervoor contact met mij op.

HetNieuwste-Leeuwarden-Voorstreek-Wortelhaven-FotoArchiefDeJong

de winkel van mijn opa, met nieuwe voorraad op de stoep

Marian-de-Jong-Websites-Fotografie

aan de wandel met onze alpaca’s

Hoog-in-Google-Marian-PiriPiri-LinkedIn

  • Opleiding Executive Master of Marketing & Customer Management, TIAS Business School, Universiteit van Tilburg
  • Google certificering Online Marketing
  • Basisopleiding Fotoacademie, Amsterdam

Ik hoor graag wat ik voor je kan doen.
Neem daarvoor contact met mij op.