Ik maak effectieve websites die hoog in Google komen, doorgaans op pagina 1.

Waarom voor mij kiezen?

  • Vaak is het laten maken van een nieuwe website aanleiding om het aanbod weer eens goed te bekijken. Met mijn achtergrond in marketing en communicatie help ik hier graag bij.
  • Voor een website is het belangrijk dat je bezoeker op de juiste manier wordt aangesproken, dat Google de site hoog waardeert en dat alles visueel goed oogt en werkt.
  • Ik vind het belangrijk dat we zoveel mogelijk doen om ook websites en dataverkeer waar mogelijk ‘groen’ en duurzaam te maken.
  • Heb ik voor de uitvoering zelf een specialist nodig, dan kan ik putten uit een groot en hecht netwerk van webbouwers, fotografen en grafisch vormgevers.

(Online) marketing en websites

Na werk als voorlichter, systeembeheerder en projectmanager, werkte ik in de marketing, in de culturele en financiële sector. Al snel werd dat ook ICT, want altijd met een link met automatisering en internet.

In 2008 startte ik voor mezelf, eerst als interim manager in marketing en communicatie, daarna al snel met het maken van websites. Van het maken van sites en het contact en meedenken met ondernemers word ik toch het meest blij. En ook hoe ze bovenaan in Google te krijgen.

Google specialisatie

Websites bovenaan in Google krijgen is door de jaren heen mijn specialisatie geworden. Hier schakelen ook andere webbouwers en bureau’s mij voor in.

Locatie

In 2017 verruilde ik Amsterdam voor de mooie Achterhoek. Sindsdien geniet ik enorm van het buitenleven, onze alpaca’s in de wei en de yurt als b&b op ons erf. Mijn klanten wonen nog altijd ‘overal’ en met internet kan dat. Zeker nu.

Weten wat ik voor je kan doen?

Neem contact op voor meer informatie.

WordPress-SEO-specialist-Marian-de-Jong

Ik hoor graag wat ik voor je kan doen.
Neem daarvoor contact met mij op.