website optimaliserren voor googleJe hebt het of je hebt het niet. Willen scoren in de zoekresultaten van Google. Nu ik een maand geleden met deze site ben begonnen, tikte ik bij Google geheel overmoedig alleen ‘Marian’ in. Dat was nog wat te hoog gegrepen. ‘Marian’ in combinatie met ‘marketing’ ging beter. Ik kwam op de eerste pagina in beeld en moest behalve Marian Salzman ook Marian Burk Wood voor laten gaan.

Marian Salzman wordt zo ongeveer als de beste trendspotter van de wereld beschouwd en Marian Burk Wood doceert en ik lees verder dat ze al drie boeken heeft geschreven, dus daar kan ik ook mee leven. En ook met haar berichten. Zo vertelt ze over de verschillen tussen bloggers in de US en Azie: in de US zijn webloggers 35 jaar en ouder, in Azie tussen 18 en 35 jaar. En ook dat vier van de vijf bloggers er berichten posten over ervaringen met bedrijven en merken. Dat vind ik heel veel. Ik ben dan altijd weer benieuwd of dat ook zo geldt voor de Nederlandse markt. Hier gaat het volgens mij nog altijd meer over de hond, de kat of de laatste shoppings. Of zegt dat meer over mij? Hoe dan ook, deze dames staan nu in een nieuw aangelegd en favoriete Mariannen-lijstje. En ik hou ze in de gaten…

432 keer gelezen

0 antwoorden
 1. tim
  tim zegt:

  Ha,

  Leuke blog ontdekt!
  Ik ga je dus vaker lezen.
  En misschien mijn eigen blog ook maar weer eens oppeppen.

  Lekkere naam trouwens, ben ik jaloers op, zekers op al de mogelijkheden en (op)peppers die het heeft..:-)

  groet, tim

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.