Ik haalde vandaag De Telegraaf!

Ik haalde vandaag de krant, en zelfs de voorpagina. Althans, De Telegraaf vond en gebruikte een fotootje van mij bij een artikel over WordFeud. Helaas zonder vermelding van de credits bij deze prachtige foto (zeg nou zelf) :


(klik op de foto voor een vergroting)


(klik op de foto voor een vergroting)

Hier het blogartikel waar ze mijn foto vandaan hebben geplukt: www.piripirimarcom.nl/wordfeud-eindelijk-een-leuk-online-spelletje

De Telegraaf neemt het blijkbaar niet zo nauw met copyrights en plukt ook links en rechts maar ’s wat van het internet af?

Maar het is een begin… Hopelijk weten ze me ‘straks’ ook te vinden voor mijn meer professioneel geschoten foto’s.

Ik werd in elk geval al goed gevonden via Google!

561 keer gelezen

0 antwoorden
  1. hoimir
    hoimir zegt:

    als je niet super-nadrukkelijk alle rechten van de foto had opgegeven stuur je ze nu onmiddellijk een rekening van, per plaatsing, 3x het gebruikelijke tarief wegens plaatsing zonder toestemming. dat is de gebruikelijke som en reactie (als ik me goed herinner maar je kunt ook even bijvoorbeeld de nvj vragen).

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *