Workshop Hoe vinden klanten JOU?!

Natuurlijk wil je als ondernemer bovenaan staan in Google

Maar dan wel met de juiste trefwoorden die jou en je product of dienst het beste omschrijven. Trefwoorden waar klanten jou ook daadwerkelijk in Google mee zoeken.

Weet wat je aanbiedt en aan wie

In deze workshop nemen we allereerst je bedrijf en je klanten als vertrekpunt. Wat bied je aan en aan wie? En waarmee maak jij het verschil? Ook als je dit al helder voor ogen hebt zul je zien dat deze stap essentieel is voor de vertaalslag naar een heldere online presentatie en succesvolle aansluiting met je klanten. Daarmee gaan we je online vindbaarheid verder onder de loep nemen. Waarop wordt jij als ondernemer gezocht en hoe kun je met jouw WordPress website en jouw website(teksten) zorgen dat er een goede ‘match’ ontstaat en klanten dus bij jou uitkomen?

Zorg ervoor dat je optimaal vindbaar bent

Online aansluiting (blijven) vinden bij je klanten heb je als ondernemer zelf in de hand. In 1 dag laten wij je met tips en oefeningen zien hoe je zelf het verschil kunt maken en optimaal vindbaar wordt. Na afloop heb je voor jezelf in kaart gebracht wat er nog nodig is om jouw onderneming tot een verder (online) succes te brengen.

Je maakt je persoonlijk stappenplan

De groep houden we bewust klein, met 4 tot 6 deelnemers, zodat persoonlijke aandacht en feedback is gegarandeerd. Je gaat naar huis met je eigen stappenplan. En je ontvangt een hand out mee waarmee je alles thuis nog eens na kunt lezen én toe kunt passen! Onze eerste workshop in juli werd beoordeeld met een 8,5. Klanten van Piri Piri Marketing & Communicatie profiteren natuurlijk van een aantrekkelijke korting. Zie voor meer informatie en aanmelding onze nieuwe website: www.hoevindenklantenjou.nl

114 keer gelezen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *